PROYECTO G

logo_proyectog2

La Glòria és una apassionada del handmade, va començar per diversió creant bosses, faldilles, vestits, cada vegada coses més complicades, fins el dia que es va plantejar fer d’aquesta passió la seva feina.

És apassionant crear: una idea o un dibuix es transforma en alguna cosa i si te la pots posar millor!

vestido paseo bd verde

PROYECTO G estableix el seu segell personal a través de la qualitat, des de la primera idea fins a la peça final. Cada col·lecció comença amb un tema central que dóna sentit a tot el conjunt: teixits, dibuixos, colors, targetes, fotografies…

Un dels seus tocs més personals és la realització dels estampats a partir de dibuixos fets a mà, serigrafiats o estampats digitalment sempre amb el seu tema com a referent. Els estampats es combinen amb les crafts tradicionals com el brodat i el ganxet, sempre donant un toc exclusiu i personal.

ass

Una bona elecció dels materials per crear les col·leccions és imprescindible i PROYECTO G n’és un gran exemple. Cada col·lecció que crea és un món ple d’il·lusió, colors, encant i molta passió. Així per l’hivern 2015-2015 titulat BOSCOS, ha inclòs el pèl sintètic, la llana cuita i el neoprè amb uns espectaculars resultats finals.

MOTXILLA BOSCOS

Actualment el seu projecte es centra en la Primavera-Estiu 2015 anomenat CITY que poc a poc ja va agafant forma. En aquesta col·lecció trobarem estampats fets amb tampons handmade, testejats tots amb molt d’amor en cada material per aconseguir un gran resultat.

Fa tanta il·lusió veure que algú porta una samarreta o un vestit que primer has dibuixat en un paper…

Tenen tanta història cada una de les peces!

Per saber més sobre la Glòria i la seva marca la podeu trobar a la web des d’on podreu accedir a la botiga online per comprar i lluir una de les seves peces aquest estiu!

L’entusiasme, energia, optimisme i una gran vitalitat fan de PROYECTO G una marca per descobrir i per no deixar mai de seguir! Per suposat facebook i instagram!

proyectogretoc copia


Gloria es una apasionada del handmade, comenzó por diversión creando bolsas, faldas, vestidos, cada vez cosas más complicadas, hasta el día que se planteó hacer de esta pasión su trabajo.

Es apasionante crear: una idea o un dibujo se transforma en algo y si te la puedes poner mejor!

PROYECTO G establece su sello personal a través de la calidad, desde la primera idea hasta la pieza final. Cada colección comienza con un tema central que da sentido a todo el conjunto: tejidos, dibujos, colores, tarjetas, fotografías …

Uno de sus toques más personales es la realización de los estampados a partir de dibujos hechos a mano, serigrafiados o estampados digitalmente siempre con su tema como referente. Los estampados se combinan con las crafts tradicionales como el bordado y el ganchillo, siempre dando un toque exclusivo y personal.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s