FIU FIUU!

Fa prop d’un any, la Carla i la Mireia, van decidir començar el projecte de Fiufiuu Barcelona. Eren del tot conscients quina era la situació econòmica actual però, això sí, tenien una idea molt clara sobre el que volíen transmetre:
Integrar l’art urbà tant present a la nostra ciutat i moltes vegades desapercebut amb el concepte custom swimwear.

Barcelona, és una ciutat referent pel que fa a l’art urbà, els seus carrers, les seves parets parlen en nom de molts artistes europeus que han deixat la seva identitat, el seu granet de sorra. Actualment ha passat a ser una pràctica il·legal i aquestes manifestacions artístiques es van perdent a poc a poc.

Fiufiuu doncs, s’origina com a conseqüència d’aquest fet esmentat i la voluntat de fer renéixer aquest art urbà juntament amb altres formes i àmbits artístics.

Com?

Fusionar-los en un bikini totalment personalitzat.

Elles t’aconsellaran i et proposaran formes i dissenys més adequats i tú esculls l’estil i la teva personalitat decidirà la teva història feta bikini.
Hace aproximadamente un año que Carla y Mireia decidieron empezar el proyecto de Fiufiuu Barcelona. Eran del todo conscientes cuál era la situación económica actual pero, eso sí, tenían una idea muy clara sobre lo que querían transmitir:
Integrar el arte urbano tan presente en nuestra ciudad y muchas veces desapercibido con el concepto custom Swimwear.
Barcelona, ​​es una ciudad referente en cuanto al arte urbano, sus calles, sus paredes hablan en nombre de muchos artistas europeos que han dejado su identidad, su granito de arena. Actualmente ha pasado a ser una práctica ilegal y estas manifestaciones artísticas se van perdiendo poco a poco. 
Fiufiuu pues, se origina como consecuencia de este hecho mencionado y la voluntad de hacer renacer este arte urbano junto con otras formas y ámbitos artísticos.
¿Cómo?
Fusionarlos en un bikini totalmente personalizado.
Ellas te aconsejarán y te propondrán formas y diseños más adecuados y tú escoges el estilo y tu personalidad decidirá tu historia hecha bikini.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s