CRÒNICA D’UN PIC-NIC

El dissabte passat vam celebrar el Pique-Nique Market, el nostre primer showroom. La il·lusió i l’amor per les coses boniques van fer que els nervis explotessin en format de serpentina. Van ser dies de preparació de cartells, de comprar pomes (moltes pomes), contactant amb els assistents, no treient l’ull de les xarxes socials, de decoració, d’anar pels carrers a cercar caixes de fruita, de comparar quina canyeta de suc era la més bonica, de reunions, de no abandonar el nostre públic internauta, de poc dormir, de cansanci i de pensar en tots i cada un dels detalls. Tot va resultar ser molt satisfactori. I és que quan les coses es realitzen amb il·lusió i amb empatia es difícil que la cosa vagi malament. Que ens referim amb això? Posar-se al lloc de l’altre, voler que tothom estigui a gust i quan més es vengui el producte millor.

Com ja hem esmentat era el nostre primer market però en vindran molts més, amb la mateixa alegria, màgia i emoció que la primera primera vegada.

Volem agraïr a tots els assistents la confiança que han tingut en nosaltres. Gràcies FiuFiuu, Erreachete, Neus Manteiga, Barbero Tattoo, Kracumilu, La Chica de Papel, Lluís Terradellas, Pepa de la Mora, Ca Na Mindona, Tinons March i Juan Francés.

I molt especialment als nostres amics i familiars que no només s’hi van estar una bona estona sinó als que ens van estar ajudant durant tota la setmana i el mateix dia i no van descansar ni un moment. Gràcies Ivan per estar amb nosaltres quasi cada dia i pels flyers i begudes repartides; gràcies Cristina per ajudar-nos amb  idees noves; gràcies Vane pel teu anglès, pel nivell de convenciment cap als guiris i pel teu somriure; gràcies Cèlia pels contactes i per la macro-cafetera; gràcies família Costa-Ribas  per la vostra incondicional ajuda durant tot el dia (quin barman!); gràcies Míriam per estar allà, per portar la càmera i la teva simpatia; gràcies Marcel pel recolzament i per la teva ajuda dia a dia, hora a hora; gràcies Rubén pel teu suport, per sostenir una poma nerviosa i no deixar que caigui de l’arbre; gràcies Joana; gràcies Dàmaris.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


El sábado pasado celebramos el Pique-Nique Market, nuestro primer showroom. La ilusión y el amor por las cosas bonitas hicieron que los nervios explotaran en formato de serpentina. Fueron días de preparación de carteles, de comprar manzanas (muchas manzanas), contactando con los asistentes, no sacando el ojo de las redes sociales, de decoración, de ir por las calles a buscar cajas de fruta, de comparar qué cañita de zumo era la más bonita, de reuniones, de no abandonar nuestro público internauta, de dormir poco, de cansancio y de pensar en todos y cada uno de los detalles. Todo resultó ser muy satisfactorio. Y es que cuando las cosas se realizan con ilusión y con empatía es difícil que la cosa salga mal. ¿Qué nos referimos con eso? Ponerse en el lugar del otro, querer que todo el mundo esté a gusto y cuando más se venda el producto, mejor.

Como ya hemos mencionado, era nuestro primer market pero vendrán muchos más, con la misma alegría, magia y emoción que la primera vez.

Queremos agradecer a todos los asistentes la confianza que han tenido en nosotros. Gracias FiuFiuu, Erreachete, Neus Manteiga, Barbero Tattoo, Kracumilu, La Chica de Papel, Lluís Terradellas, Pepa de la Mora, Ca Na Mindona, Tinons March y Juan Francés.

 Y muy especialmente a nuestros amigos y familiares que no sólo estuvieron un buen rato sinó a los que nos estuvieron ayudando durante toda la semana y el mismo día y no descansaron ni un momento. Gracias Ivan por estar con nosotras casi cada día y por flyers y bebidas repartidas; gracias Cristina por ayudarnos con ideas nuevas; gracias Vane por tu inglés, por el nivel de convencimiento hacia los guiris y por tu sonrisa; gracias Celia por los contactos y por la macro-cafetera; gracias familia Costa-Ribas por vuestra incondicional ayuda durante todo el día (qué barman!); gracias Miriam por estar allí, para llevar la cámara y tu simpatía; gracias Marcel por el apoyo y por la ayuda día a día, hora a hora; gracias Rubén por tu apoyo, para sostener una manzana nerviosa y no dejar que caiga del árbol; gracias Joana; gracias Dàmaris.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s