CIRCUS MARKET O EL RELAT D’UN DIA COLORIT

Dissabte passat, 11 d’octubre va tenir lloc el Circus Market. El segon market organitzat per Les Pommes Rouges, nosaltres mateixes, la Joana i la Dàmaris. Potser molts de vosaltres ja ens coneixeu però per als que encara no, podríem dir que: som tossudes i perfeccionistes. Ens agraden les coses ben fetes, boniques i especials. Marcar la diferència. Mercats temàtics, on la oferta no es quedi en el producte. Ens agrada que tothom estigui content i satisfet.

I és per aquest motiu que seguirem oferint markets distintius així com col·laboracions per a altres empreses, sempre promocionant artistes i artesans del món de l’art i la moda handmade. Per què? Per la singularitat del producte, per la qualitat, per les hores invertides i per la il·lusió que cada un de vosaltres projecteu en cada peça.

Volem agraïr molt especialment l’ajuda del Barman Robert i de la ballarina negociant Ester, de la Súper Vane julie-pop i de l’Adriana parlo 4 idiomes, dels nostres amors Marcel i Rubén, que sense el seu suport seríem un sac de nervis amb cames. Gràcies Mireia Moreno per les teves fotos i per la teva il·lusió i ganes de fer les coses. Gràcies Dj 76er per la música que ens va acompanyar durant tota la tarda, et volem sempre! (i de retruc moltes gràcies Míriam per ser la cullera conductora de l’escalforeta funky). Gràcies n’klôwô i All lovely party per la visita! Gràcies Kika i CIA de Ca Na Mindona per fer menjar 100% handmade made in Mallorca: tant i tant bo! La gent només preguntava: serà la mateixa noia de l’altra vegada? Gràcies amics, amigues (també a les coixes), petits, companys, artistes, artesans, a tú que també et sents identificat.

I sobretot a vosaltres per haver confiat en nosaltres ja que sense això no hagués estat possible aquest mercat ple de color! Gràcies Dreams’n Cotton, Niënor Artesania, Kracumilu, Piropó, Eme i O art, Nena Prometes, Nins Stuff, Modelats Arellano i Car & Ros. Gràcies i gràcies!

Per finalitzar, us deixem la presentació del photocall:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s