KRACUMILU

Presentem a Kracumilu !

Neix amb il·lusió de la mà de Joana Costa, Kracumilu un petit nom que abraça creació, imaginació, emoció i llargues hores d’inspiració i molta màquina per treure a la llum productes únics, handmade fets amb molt d’amor per tu.

collagelcmp

Actualment tots els dissenys estan centrats en la col·lecció tardor-hiver 2014-2015. Kracumilu treballa a petita escala i amb dissenys únics. No trobaràs una peça igual a una altra, cada una té la seva pròpia història.

m1

Kracumilu és una petita marca que neix sota el concepte “handmade”, ja que tot el procés és manual i personal.

La intenció és créixer com a marca i arribar al públic amb els dissenys.

La filosofia segueix la línia de la puresa, la naturalitat i el sentir-se còmode amb un mateix i amb cada una de les peces.

m

A través de la selecció de teixits, jugant sempre amb el punt i els colors neutres/bàsics es crea l’inici de les col·leccions. Per donar el toc de personalitat s’introdueix un teixit que sorprengui i un color que destaqui i doni vida a la paleta en general.

collagederf

Kracumilu va començar cosint bosses de platja que de tant en tant algú li demanava. De la bona resposta va començar a ampliar la gama de bosses, a bosses de mà, motxilles, a introduir teixits més tècnics fins a arribar a crear una petita col·lecció d’accessoris.

El seu pas per diferents showrooms, mercats i botigues han fet que Kracumilu poc a poc hagi anat ampliant el seu ventall de possibilitats, sorprenent amb algunes peces dedicades als més petits, i els seus nous accessoris, les bufandes.

x

Podeu trobar els seus dissenys als nostres Mercats, properament al Winter Market 20 i 21 de desembre!


Presentamos a Kracumilu!

Nace con ilusión de la mano de Joana Costa, Kracumilu un pequeño nombre que abarca creación, imaginación, emoción y largas horas de inspiración y mucha máquina para sacar a la luz productos únicos, handmade hechos con mucho amor para ti.

Actualmente todos los diseños están centrados en la colección otoño-invierno 2014 a 2015. Kracumilu trabaja a pequeña escala y con diseños únicos. No encontrarás una pieza igual a otra, cada una tiene su propia historia.

Kracumilu es una pequeña marca que nace bajo el concepto “handmade”, ya que todo el proceso es manual y personal.

La intención es crecer como marca y llegar al público con los diseños.

La filosofía sigue la línea de la pureza, la naturalidad y el sentirse cómodo con uno mismo y con cada una de las piezas.

A través de la selección de tejidos, jugando siempre con el punto y los colores neutros / básicos se crea el inicio de las colecciones. Para dar el toque de personalidad se introduce un tejido que sorprenda y un color que destaque y dé vida a la paleta en general.

Por curiosidad propia y ganas de crecer y superar nuevos retos se introdujo en el mundo de la ropa, enfocado básicamente a mujer. Su paso por diferentes showrooms, mercados y tiendas han hecho que Kracumilu poco a poco haya ido ampliando su abanico de posibilidades, sorprendente con algunas piezas dedicadas a los más pequeños, y sus nuevos accesorios, las bufandas.

Puede encontrar sus diseños a nuestros Mercados, próximamente en el Winter Market 20 y 21 de diciembre!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s