MARTA BELLVEHÍ

Il·lustradora inquieta, apassionada del dibuix, la Marta bellvehí ens captiva amb cada una de les seves mirades al món que l’envolta.

logo

Ha aconseguit amb el temps definir un estil concret i a la vegada canviant: femení, naïf i de cop i volta espontani, cridaner i directa. Li agrada molt treballar amb el llapis amb el qual dibuixa amb tot detall els seus retrats de noies anònimes, noies com ella, noies com tu, com nosaltres. Són il·lustracions que acompanyades de les seves frases iròniques t’enganxen i t’emocionen.

collagem1

collagem2

 

El món del freelance és molt dur però la Marta ha aconseguit fer de la seva passió la seva professió, il·lustrant portades de discs i projectes de packaging de grups com Sanjosex, Els Amics de les Arts o Manel. També l’hem vist  involucrant-se en el projecte creatiu i cultural de la revista Enderrock, així com col·laborant amb  dissenyadors, il·lustradors i fotògrafs en diversos projectes.

És un cul inquiet!

01 (1)

 

Vols vestir una il·lustració de la Marta? La vols portar penjada? O penjar-te-la a casa? Pots disfrutar dels seus projectes en diversos formats, no et quedis sense el teu! Vine al Winter Market 20 i 21 de desembre al c/ Nou de Sant Francesc,4!

collagem3

 


 

Ilustradora inquieta, apasionada del dibujo, Marta Bellvehí nos cautiva con cada una de sus miradas al mundo que le rodea.

Ha conseguido, con el tiempo, definir un estilo concreto y a la vez cambiante: femenino, naif y de repente espontáneo, llamativo y directo. Le gusta mucho trabajar a lápiz con el que dibuja con todo detalle sus retratos de chicas anónimas, chicas como ella, chicas como tú, como nosotras. Son ilustraciones que acompañadas de sus frases irónicas te enganchan y te emocionan.

El mundo del freelance es muy duro pero Marta ha conseguido hacer de su pasión su profesión, ilustrando portadas de discos y proyectos de packaging de grupos como Sanjosex, Els Amics de les Arts o Manel. También la hemos visto involucrándose en el proyecto creativo y cultural de la revista Enderrock, así como colaborando con diseñadores, ilustradores y fotógrafos en varios proyectos.

¿Quieres vestir una ilustración de Marta? ¿La quieres llevar colgada? ¿O colgártela en casa? Puedes disfrutar de sus proyectos en varios formatos, no te quedes sin el tuyo! Ven al Winter Market 20 y 21 de diciembre en la c / Nou de Sant Francesc, 4

Anuncios

Un comentario en “MARTA BELLVEHÍ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s