CREACTIVA’T // 01

Obrim nova secció a Les Pommes Rouges, el CREACTIVA’T!

Cada dijous presentarem diferents recursos destinats als emprenedors. Parlarem de projectes que es dediquen a fer créixer l’emprenedor, tecnologia útil per desenvolupar-se en el món del “fes-t’ho tu mateix”, descobrirem blogs independents dedicats al handmade marketing i fabricarem guies simples, directes i útils pels valents i valentes, pels somiadors i somiadores, pels aventurers i aventureres.

Esperem que la informació us sigui tan útil com a nosaltres. Aprenem del dia a dia, dels errors, dels encerts, del que comenten, dels elogis, de les crítiques,  aprenem de gent com tu i de nosaltres mateixes.

I començarem d’una manera en principi, convencional, el CV. Ja sabem que s’ha de tenir un CV en aquesta vida, que hem de plasmar el nostre ser en un full de paper, n’hem vist molts, n’hem fet molts i n’hem entregat milers. Però… perquè ser convencional. Ens hem fet un CV si. AQUEST: 🙂

cvpommes

Perquè ens encanta, perquè és creatiu, perquè és diferent, perquè destaca, perquè és divertit, inspirador, visual, fresc, atractiu i un llarg etc… I n’hi ha molts ja, que han optat per redescobrir i redissenyar els seus CV. Potser destaquen més en aquest camp d’innovació els dissenyadors gràfics, artistes de les arts, il·lustradors… però cada vegada som més els que ens enamorem de l’estètica del fet amb amor, originalitat i bogeria.

Segur que vols un CV infogràfic! Inspira’t! Un lloc molt interessant per veure grans CV infogràfics és la web de BEHANCE . Aquí hi trobaràs estils diversos, dissenys fantàstics de gent amb ganes de canviar-ho tot. També et donen eines per ajudar-te a fer el teu CV.  Nosaltres també hem demanat ajuda a FREEPIK una web plena de vectors interessants ( això si, sempre és important atribuïr l’origen! Si utilitzes Freepik explica-ho al món).

No ho dubtis!


Abrimos nueva sección en Les Pommes Rouges, el CREACTIVA’T!

Cada jueves presentaremos diferentes recursos destinados a los emprendedores. Hablaremos de proyectos que se dedican a hacer crecer el emprendedor, tecnología útil para desarrollarse en el mundo del “hazlo tú mismo”, descubriremos blogs independientes dedicados al handmade marketing y fabricaremos guías simples, directos y útiles para los valientes, los soñadores y soñadoras, por los aventureros y aventureras.

Esperamos que la información os sea tan útil como a nosotras. Aprendemos del día a día, de los errores, de los aciertos, lo que comentan, los elogios, de las críticas, aprendemos de gente como tú y de nosotras mismas.

Y empezaremos de una manera, en principio, convencional, el CV. Ya sabemos que se debe tener un CV en esta vida, que tenemos que plasmar nuestro ser en una hoja de papel, hemos visto muchos, hemos hecho muchos y hemos entregado miles. Pero … porque ser convencional. Nos hemos hecho un CV sí.  🙂

Porque nos encanta, porque es creativo, porque es diferente, porque destaca, porque es divertido, inspirador, visual, fresco, atractivo y un largo etc … Y hay muchos ya, que han optado por redescubrir y rediseñar sus CV. Quizás destacan más en este campo de innovación los diseñadores gráficos, artistas de las artes, ilustradores … pero cada vez somos más los que nos enamoramos de la estética del hecho con amor, originalidad y locura.

Seguro que quieres un CV infográfico! Inspírate! Un lugar muy interesante para ver grandes CV infográficos es la web de Behance. Aquí encontrarás diversos estilos, diseños fantásticos de gente con ganas de cambiarlo todo. También te dan herramientas para ayudarte a hacer tu CV. Nosotros también hemos pedido ayuda a FREEPIK una web llena de vectores interesantes (eso si, siempre es importante atribuir el origen! Si utilizas Freepik explicalo al mundo).

No lo dudes!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s