ALL LOVELY PARTY

QUE COMENCI LA FESTA!

Ja fa molt temps que teníem un raconet guardat per parlar de la Tanit doncs es mereixia un post ben xulu. I qui és la Tanit? La fundadora i creadora d’All Lovely Party.

A l’inici del nostre projecte (Les Pommes Rouges), vam acudir a ella per tal d’escoltar la seva opinió, que tant admirem i ens fascina. Aquesta mestra i mare de dos fills ha demostrat tenir molta força i entusiasme per tirar endavant el seu projecte. Fa molt temps que seguim tot el que fan. Podríem dir que des dels seus inicis hi tenim una relació especial, per ser amiga i gran companya d’una de les nostres mares. Aquesta ens explicava les coses meravelloses que feia, fent comentaris com:

T’encantarà! T’encantarà! Mira el que fa, és preciós!

I així va ser, primer la Dàmaris es va fer “súper fan” contagiant aquesta il·lusió a la Joana. Així doncs, desde que Les Pommes Rouges van començar que sempre han seguit els posts d’All Lovely Party, mirant amb detall tots els seus projectes.

L’equip

Si bé és la capdavantera no oblidem que hi ha tot un equip de professionals al darrera que aporten una gran professionalitat i encant i que sense elles, tampoc seria possible portar-lo a terme.

All Lovely Party? Yes, all lovely party!

Podríem dir que és l’Equip per excel·lència de “les festes boniques”. Són la producció d’un esdeveniment fantàstic. Els colors, els detalls, la llum, la decoració, el menjar, tot! Cuidant cada detall, amb el poder de transformar un esdeveniment en una festa realment fantàstica.

1, 2, 3 Màgia!

Si doneu un cop d’ull a la seva web podreu observar l’exposició de tallers, manualitats diy, tutorials de fotografia, decoració per a festes, receptes, i infinitat de coses més. Tot  ambientat sempre amb un clima handmade molt cuidat, fet amb amor, fantasia, màgia i il·lusió.

 

 

La festa més bonica del món!

També et pot interessar la secció anomenada “Club de las fiestas bonitas” on hi pots trobar tots els proveïdors i empreses per crear la festa més bonica que hagis vist i somniat mai.

Decoració per a casaments

We love the information!

I una de les seccions que més ens agrada és el quiosc. Ja tenen quatre magazines on pots fullejar articles de decoració, entrevistes, receptes, creacions diy & handmade, botigues especialitzades i moltes més coses boniques a part d’apassionants. Cal destacar que van treure una edició en paper el passat hivern 2014, un exemplar únic. Esperem que en surtin més….sorpresa!

SI VOLS SEGUIR A ALL LOVELY PARTY NO HO DUBTIS NI UN MOMENT, CONTACTA-HI


QUE EMPIECE LA FIESTA!

Ya hace mucho tiempo que teníamos un rinconcito guardado para hablar de Tanit pues se merecía un post bien chulo. Y quién es Tanit? La fundadora y creadora de All Lovely Party.

Al inicio de nuestro proyecto (Las Pommes Rouges), acudimos a ella para escuchar su opinión que tanto admiramos y nos fascina. Esta maestra y madre de dos hijos ha demostrado tener mucha fuerza y entusiasmo para sacar adelante su proyecto. Hace mucho tiempo que seguimos todo lo que hacen, podríamos decir que desde sus inicios tenemos una relación especial, por ser amiga y gran compañera de una de nuestras madres. Ésta nos explicaba las cosas maravillosas que hacía, haciendo comentarios como:

Te encantará! Te encantará! Mira lo que hace, es precioso!

Y así fue, primero Dámaris se hizo “súper fan” contagiando esta ilusión a Joana. Así pues, desde que Les Pommes Rouges se estrenaron,  siempre han seguido los posts de All Lovely Party, admirando todos sus proyectos.

El equipo

Si bien es la responsable no olvidemos que existe todo un equipo de profesionales detrás que aportan una gran profesionalidad y encanto y que sin ellas, tampoco sería posible llevarlo a cabo.

All Lovely Party? Yes, all lovely party!

Podríamos decir que es el equipo por excelencia de “las fiestas bonitas”. Son la producción de un evento fantástico. Los colores, los detalles, la luz, la decoración, la comida, todo! Cuidando cada detalle, con el poder de transformar un evento en una fiesta realmente fantástica.

1, 2, 3 Magia!

Si echáis un vistazo a su web podréis observar la exposición de talleres, manualidades diy, tutoriales de fotografía, decoración para fiestas, recetas, e infinidad de cosas más. Todo ambientado siempre con un clima handmade muy cuidado, hecho con amor, fantasía, magia e ilusión.

La fiesta más bonita del mundo!

También te puede interesar la sección llamada el “Club de las fiestas bonitas” donde puedes encontrar todos los proveedores y empresas para crear la fiesta más bonita que hayas visto y soñado nunca.

We love the information!

Y una de las secciones que más nos gusta es el quiosco. Ya tienen cuatro magazines donde puedes hojear artículos de decoración, entrevistas, recetas, creaciones diy & handmade, tiendas especializadas y muchas cosas más, bonitas aparte de apasionantes. Cabe destacar que sacaron una edición en papel el pasado invierno 2014, un ejemplar único. Esperemos que salgan más …. sorpresa!

 SI QUIERES SEGUIR A ALL LOVELY PARTY NO LO DUDES NI UN MOMENTO, CONTACTA!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s