SANTA PACIENCIA

La Sandra i la Gloria, educadores, pedagogues, infermeres, polifacètiques com les que més, els agrada fer cosetes a mà divertides i pràctiques. La seva marca Santa Paciencia sorgeix des de la creativitat de combinar botons, teles, cremalleres i llanes d’alegres colors.

“A nosaltres ens agrada cuidar els petits detalls amb originalitat  d’un disseny únic”.

Cal destacar que una d’elles va dedicar uns anys de la seva vida de pertànyer a una gran firma de luxe i treballar al taller de Loewe on va aprendre “el savoir faire” el treball fet amb cura, cuidant els petits detalls de l’alta costura. Actualment aquests aprenentatges s’utilitzen per fer aquestes creacions senzilles, pràctiques i divertides.

Si vols conèixer les seves creacions vine al nostre Market, el 7 de març.


Sandra y Gloria, educadoras, pedagogas, enfermeras, polifacéticas como las que más, les gusta hacer cositas a mano divertidas y prácticas. Su marca Santa Paciencia surge desde la creatividad de combinar botones, telas, cremalleras y lanas de alegres colores.
“A nosotras nos gusta cuidar los pequeños detalles con originalidad de un diseño único”.
Cabe destacar que una de ellas dedicó unos años de su vida a una gran firma de lujo y trabajar en el taller de Loewe donde aprendió “el savoir faire” . El trabajo hecho con todo  el cuidado, teniendo en cuenta los pequeños detalles de la alta costura. Actualmente estos aprendizajes se utilizan para hacer estas creaciones sencillas, prácticas y divertidas.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s