MONTSE LLOP

im1

La Montse Llop és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ens explica que sempre li ha agradat dibuixar, però que no és fins fa pocs anys quan, després d’iniciar-se en diverses disciplines en el món de l’art, com la ceràmica, l’art tèxtil, l’escultura…. es matricula en Disseny Gràfic.

A partir d’aquest moment se li obren infinitat de possibilitats, a través de l’escola i del disseny, comença a participar en concursos i exposicions.

Compagina la seva feina de dissenyadora gràfica amb la il·lustració, obrint finalment una botiga amb la seva filla, Diseniam a on venen els seus treballs jutament amb d’altres. Diseniam actualment està més enfocada a la joieria, per això, la Montse, intenta obrir-se pas per altres vies, portant les seves il·lustracions a altres botigues i amb la fantàstica idea d’editar el seu propi conte il·lustrat durant el transcurs d’aquest any.

La inspiració li arriba sobretot del món infantil, i en els seus dibuixos plasma el seu propi estil mitjançant acuarel·les, guasch, tintes i llapissos.

im3

És una amant de  la cultura del fet a mà, de les coses fetes amb “carinyo” i temps.

El handmade té un valor afegit avui en dia, ja que vivim en un món on tot va tan de pressa.

La Montse valora molt el treball manual, la dedicació i l’esforç que desprenen les creacions finals.

El treball manual, és un procés que desperta la nostra creativitat i ens ajuda a valorar-nos, sentir-nos bé amb les nostres creacions, guanyar-nos la vida amb el que ens agrada, conèixer gent que gaudeix amb el mateix que tu, gent plena d’idees i ganes de fer coses noves.

L’energia i la vitalitat de la Montse, les seves paraules, ens fan estimar les petites coses que t’aporta la vida. Les seves il·lustracions t’evoquen mons imaginaris, els ulls penetrants que dibuixa et fan viatjar per un mar de sensacions. En ella veiem dolçor, felicitat, amor, i quelcom molt important en el nostre món, el saber apreciar-te a tu mateix.

Podeu trobar-la a la seva web, botiga online i facebook. I esperem veure-la a ella i les seves il·lustracions ven aviat en els nostres markets.

il_570xN.558029941_rngwil_570xN.558031261_l8wr


Montse Llop es ilustradora y diseñadora gráfica. Nos cuenta que siempre le ha gustado dibujar, pero que no es hasta hace pocos años cuando, después de iniciarse en diversas disciplinas en el mundo del arte, como la cerámica, el arte textil, la escultura .. .. se matricula en Diseño Gráfico.

A partir de ese momento se le abren infinidad de posibilidades, a través de la escuela y del diseño, comienza a participar en concursos y exposiciones.

Compagina su trabajo de diseñadora gráfica con la ilustración, abriendo finalmente una tienda con su hija, Diseniam donde venden sus trabajos jutamente con otros. Diseniam actualmente está más enfocada a la joyería, por ello, Montse, intenta abrirse paso por otras vías, llevando sus ilustraciones a otras tiendas y con la fantástica idea de editar su propio cuento ilustrado durante el transcurso de este año.

La inspiración le llega del mundo infantil, y en sus dibujos plasma su propio estilo mediante acuarela, guasch, tintas y lápices.

Es una amante de la cultura del hecho a mano, de las cosas hechas con cariño y tiempo.

El handmade tiene un valor añadido hoy en día, ya que vivimos en un mundo donde todo va tan deprisa.

Montse valora mucho el trabajo manual, la dedicación y el esfuerzo que desprenden las creaciones finales.

El trabajo manual, es un proceso que despierta nuestra creatividad y nos ayuda a valorarnos, sentirnos bien con nuestras creaciones, ganarnos la vida con lo que nos gusta, conocer gente que disfruta con lo mismo que tú, gente llena de ideas y ganas de hacer cosas nuevas.

La energía y la vitalidad de Montse, sus palabras, nos hacen querer las pequeñas cosas que te aporta la vida. Sus ilustraciones evocan mundos imaginarios, los ojos penetrantes que dibuja te hacen viajar por un mar de sensaciones. En ella vemos dulzura, felicidad, amor, y algo muy importante en nuestro mundo, el saber apreciarte a ti mismo.

Puedes encontrarla en su web, tienda online y facebook. Y esperamos verla a ella y sus ilustraciones pronto en nuestros markets.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s