NINS STUFF

ROBA I COMPLEMENTS PER A BEBÈS.

Nins stuff neix de la necessitat d’oferir roba diferent i original per als més petits de la casa. Cada peça està feta a mà, a molt d’amor tenint en compte cada un dels detalls. 

Les col·leccions de roba són d’edició limitada i, per tant, són molt dinàmiques i contínuament es van renovant.

Els productes Nins Stuff ja són a la venda. Si t’interessa, no dubtis a visitar la seva Shop Online o contacta amb elles mitjançant el correu: nins@ninsstuff.com

Qui forma Nins Stuff? una detallista entusiasta i una inconformista incansable. La Rosa i l’Elena.

Ja de ben petita la Rosa passava hores i hores al taller de la seva mare que era modista i conseqüentment es va anar captivant de “la subtilesa dels teixits, la màgia del tall i l’art de la confecció”. Diuen que les experiències de la nostra infància ens marca el camí a la vida adulta, i així va ser, va estudiar Disseny de Moda i es va especialitzar en Patronatge Industrial. Actualment porta el patronatge i la confecció dels dissenys de Nins Stuff.

I l’elena?

L’elena és enginyera.

Enginyera per casualitat però amb la inquietud per crear al cor.

S’encarrega amb energia i il·lusió de la serigrafia i estampació artesanal entre d’altres.

Després d’una vida professional per separat, per fi podem fer realitat el nostre somni comú i donar total llibertat a la nostra creativitat per plasmar a Nins Stuff tota la nostra imaginació i amor.


ROPA Y COMPLEMENTOS PARA BEBÉS.

Nins stuff nace con la necesidad de ofrecer ropa diferente y original para los más pequeños de la casa. Cada pieza está hecha a mano, con mucho amor teniendo en cuenta cada uno de los detalles.

Las colecciones de ropa son de edición limitada y, por tanto, son muy dinámicas y continuamente se van renovando.

Los productos Nins Stuff ya están a la venta. Si te interesa, no dudes en visitar su Shop Online o contacta con ellas mediante el correo: nins@ninsstuff.com

 

¿Quién forma Nins Stuff? Una detallista entusiasta y una inconformista incansable. Rosa y Elena.

De pequeña, Rosa pasaba horas y horas en el taller de su madre que era modista y consecuentemente se fue cautivando de “la sutileza de los tejidos, la magia del corte y el arte de la confección”. Dicen que las experiencias de nuestra infancia nos marca el camino a la vida adulta, y así fue, estudió Diseño de Moda y se especializó en Patronaje Industrial. Actualmente lleva el patronaje y la confección de los diseños de Niños Stuff.

¿Y Elena?

Elena es ingeniera.

Ingeniera por casualidad pero con la inquietud por crear en el corazón.

Se encarga con energía e ilusión de la serigrafía y estampación artesanal.

Después de una vida profesional por separado, por fin podemos hacer realidad nuestro sueño común y dar total libertad a nuestra creatividad para volcar en Nins Stuff toda nuestra imaginación y amor.

Anuncios

Un comentario en “NINS STUFF

  1. Estic molt a favor per la roba d’autor, feta mà i amb diseny originals i alternatius. Jo vull crear un linea de camisetes pero lo meu és més la part ilustrativa que la textil. De moment no tinc cap diseny per a camisetes encara, però tinc un blog amb il·lustracions i disenys propis. Passat i pega una ullada, si t’agrada no dubtes en seguir-me! Gràcies i ànims amb la teua empresa!
    http://laiamirallestoledo.wordpress.com/
    🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s