THE BLOG MARKET

The Blog Market és una comunitat plena de recursos i d’inspiració per als bloggers creatius. Aquí trobaràs totes les eines que necessites per ajudar a crear i mantenir el teu blog. Per a més informació sobre l’equip ‘THE BLOG MARKET’, feu clic aquí

L’equip de ‘TBM’ t’ajudarà a potenciar i donar a conèixer el teu blog; des del disseny, fins a l’edició de fotos, quins són els hashtags més eficaços, tutorials per conèixer eines per analitzar i utilitzar d’una manera més «pro» la teva web i d’altres recursos impressionants.

sin-titulo-1

Aquí us deixem alguns dels exemples que ens ofereixen.

COM CREAR CONSISTÈNCIA AL DISSENY DEL TEU BLOG? 

RECURSOS SETMANALS | CONSELLS PER FER CRÉIXER EL TEU BLOG

COM PUC EDITAR LES MEVES FOTOS D’INSTAGRAM?

Feu un cop d’ull a la seva web, val molt la pena!

 


The Blog Market es una comunidad llena de recursos y de inspiración para bloggers creativos. Aquí encontrarás todas las herramientas que necesitas para ayudar a crear y mantener tu blog. Para más información sobre el equipo ‘THE BLOG MARKET’, haga clic aquí.        

El equipo de ‘TBM’ te ayudará a potenciar y dar a conocer tu blog; desde el diseño, hasta la edición de fotos, cuáles son los hashtags más eficaces, tutoriales para conocer herramientas para analizar y utilizar de una manera más «pro» tu web y otros recursos impresionantes.

Algunos de los ejemplos que nos ofrecen: ¿COMO CREAR CONSISTENCIA EN EL DISEÑO DE TU BLOG? RECURSOS SEMANALES | CONSEJOS PARA HACER CRECER TU BLOG,  ¿CÓMO PUEDO EDITAR MIS FOTOS de Instagram?

Echa un vistazo a su web, vale mucho la pena!

Deja un comentario