Les pommes rouges

Som un equip creat per dues noies (Vanesa i Dàmaris) que comparteixen la passió pel disseny handmade i vintage. Volem donar suport a la creativitat i us convidem a unir-vos per aportar valor a les coses fetes amb delicadesa i passió.

Presentem una plataforma d’exposició i difusió de la teva marca. Què volem? saber de tu, gaudir de les teves creacions, presentar-les al món, oferir-te un mitjà de comunicació i crear una xarxa de contactes.

Perquè Créixer és l’objectiu.

Què fem? Què oferim? Què promocionem?

Producte handmade & vintage.

Il.lustracio

Fotografia

Música.

Decoracio per a shootings promocionals.

Markets semestrals.

Exposicions.

Qui som?img-20120924-wa0000

Vanesa

Vinculada durant molts anys al món del viatges i turisme, ara es dedica a l’organització d’esdeveniments. De pares artesans, valora molt els objectes fets a mà, amb especial interès per la costura i el craft. Des d’aquí donarà veu a creadors que tenen aquesta passió pels objectes únics i especials.

Dàmaris

Amant de les coses boniques, de la moda vintage i de la decoració handmade. Educadora i antropòloga de professió i formada en la fotografia, la restauració de mobles i el social media. Una persona polifacètica amb moltes ganes i il·lusió per mostrar-vos els meravellosos productes  que ens aporta el nostre passat i present creatiu.


Què proposem?


Somos un equipo creado por dos chicas (Vanesa y Dàmaris) que comparten la pasión por el diseño handmade y vintage. Queremos apoyar la creatividad y os invitamos a uniros para aportar valor a las cosas hechas con delicadeza y pasión. Presentamos una plataforma de exposición y difusión de tu marca. ¿Qué queremos? saber de ti, disfrutar de tus creaciones, presentarlas al mundo, ofrecerte un medio de comunicación y crear una red de contactos. Porque Crecer es el objetivo.    

¿Qué hacemos? ¿Qué ofrecemos? Qué promocionamos?

Producto handmade & vintage.        

Ilustracion, fotografía, música.                                                         

Decoracion para shootings promocionales.

Markets semestrales.                         

Exposiciones.

Quién somos?

Vanesa.  Vinculada durante muchos años en el mundo de los viajes y turismo, ahora se dedica a la organización de eventos. De padres artesanos, valora mucho los objetos hechos a mano, con especial interés por la costura y el craft. Desde aquí dará voz a creadores que tienen esta pasión por los objetos únicos y especiales.

Dàmaris.  Amante de las cosas bonitas, de la moda vintage y de la decoración handmade. Educadora y antropóloga de profesión y formada en la fotografía, la restauración de muebles y el social media. Una persona polifacética con muchas ganas e ilusión para mostraros los maravillosos productos que nos aporta nuestro pasado y presente creativo.

Que proponemos?

Anuncios

5 comentarios en “Les pommes rouges

  • Hola Natalia, primero de todo nos disculpamos por tardar unos días en contestarte. Entre las vacaciones, agosto, etc… pero ahora estamos activas de nuevo con muchos proyectos y markets (para octubre y navidad). Nos encantan tus ilustraciones. Te mandaremos un mail para que rellenes un formulario y hacerte un post. Que te parece? igualmente cuando se acerque la fecha para el siguiente showroom también te contactaremos. Un saludo y feliz inicio de septiembre!

 1. Bon dia,
  Sóc una noia a la que m’agrada moltíssim l’artesania, i m’agradaría poder vendre les meves peces. Principalment faig peces de ganxet, tant de vestir com per adornar i divertir. També participo en un grup de joieres artesanes i oferim molta barietat de peces completament fetes a mà, nosaltres mateixes fonem la plata , Soldem les peces i els hi donem el acabat més desitjat.
  Volia demanar informació sobre el vostre grup. Les pommes Rouges és un mercat de Nadal o és una agrupació que participa en diversos mercats?
  S’ha de pagar per participar? Tot i que no ens dona temps per aquest mercat de Nadal (el dia 20 tenim un altre mercat), hi ha alguna manera de poder seguir la vostra agenda?

  Moltes gràcies,
  Núria

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s